Hur skickar jag ett meddelande relaterat till min anmälan till Someturva?

När du har anmält en händelse kan du skicka meddelanden relaterad till anmälan så här:

Logga in på tjänsten.
Klicka på anmälan du skickat in.
Skriv ett meddelande till oss om du till exempel vill precisera eller lägga till något i din anmälan. Du kan skicka ett meddelande till oss även efter att du har fått vår lösningsförslag och behöver mer hjälp för att lösa situationen. Vi hjälper gärna till.

Obs! Om du vill berätta om en helt ny händelse på sociala medier ska du skapa ett nytt ärende
Om du vill skicka ett meddelande till oss som inte är relaterat till en anmälan kan du skriva till oss i chatten eller skicka ett e-post till info@someturva.fi.

Uppdaterad den: 19/05/2021