Hur kan jag läsa säkerhetsguider?

Med hjälp av säkerhetsguider kan du identifiera och undvika farliga situationer på sociala medier och nätet. Du kan hitta tips och råd om hur du använder de mest populära applikationerna på ett säkert sätt. Så här läser du säkerhetsguider i appen:

Logga in i appen och tryck på "Guider".
Tryck på plattformen vars säkerhetsguide du vill läsa.
För att gå framåt i guiden, tryck på piltangenten längst ned till höger eller önskad titel i undermenyn (t.ex. ”Blockera”).
När du har läst igenom hela guiden kan du markera den som klar!

Uppdaterad den: 18/10/2022