Artiklar om: Så fungerar Someturva

Hur rapporterar jag en händelse?

Du kan rapportera en händelse som skett online via Someturva-appen.

Så här rapporterar du:
Logga in i appen och tryck på knappen "Nytt ärende".
Svara så gott du kan på de frågor som ställs. Våra frågor hjälper dig att ge tillräckligt med information om vad som har hänt så vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt. För att gå till nästa eller föregående fråga, tryck på piltangenten längst ner till höger på sidan.
För att pausa tryck på krysset högst upp. Den oavslutade rapporten sparas och du kan fortsätta senare.
När rapporten är klart och du har svarat på alla nödvändiga frågor, tryck på "Skicka". Vi kommer att gå igenom ditt ärende och du får ett svar inom 0-3 arbetsdagar. Vi skickar ett SMS eller ett mejl när svaret finns att läsa.

Uppdaterad den: 18/10/2022