Hur kan jag läsa Someturvas lösningsförslag?

När du har skickat oss en anmälan kommer våra experter att gå igenom det och du får ett individuellt utformat lösningsförslag från oss inom 0-3 arbetsdagar. Vi skickar dig lösningsförslaget genom appen. När svaret finns att läsa i tjänsten, får du ett SMS eller ett mejl. Så här kan du läsa vår lösningsförslag:

Öppna appen från hemskärmen eller gå till https://palvelu.someturva.fi och logga in.
Tryck på "Historik" och sedan på anmälan du har skickat till oss. Under sista meddelanden ser du "Someturvas svar".
Öppna lösningsförslaget genom att trycka på ”Öppna” i det senaste meddelandet.
Genom at trycka på "+ Läs mer" kan du läsa hela texten under olika avsnitt.

Uppdaterad den: 18/10/2022