Ota Someturvan nettisovellus käyttöön. Hanki itsellesi käyttöoikeus ja kirjaudu sisään Someturvan nettisovellukseen. Voit käyttää sovellusta millä tahansa laitteella: puhelimella, tietokoneella tai tabletilla.
Vältä somen vaaratilanteet. Löydät sovelluksesta turvaoppaat somen suosituimpiin palveluihin. Niiden avulla voit ennaltaehkäistä vaaratilanteita päivittäisessä somen käytössä. Katso esimerkki turvaoppaasta (TikTok).
Kerro meille, kun jotain ikävää tapahtuu. Voit ilmoittaa meille anonyymisti somen ongelmatilanteista 24/7. Interaktiivisen sovelluksemme ansiosta tilanteesta ja sen yksityiskohdista kertominen on helppoa kenelle tahansa. Olemme purkaneet monimutkaisen lainsäädännön ja oikeuskäytännön siten, että kuka tahansa pystyy antamaan helposti riittävät tiedot oikeudellisen arvion tekemiseksi.
Saat meiltä ratkaisuehdotuksen. Kun ilmoitat tilanteesta, asiantuntijamme käyvät sen läpi ja saat ratkaisuehdotuksen 1–3 päivän kuluessa. Ehdotus sisältää oikeudelliset neuvot, psykologisen tuen ja työkaluja tilanteen ratkaisemiseksi. Tarvittaessa autamme myös rikosilmoituksen tekemisessä. Asiantuntijamme ovat someen erikoistuneita juristeja ja sosiaalipsykologeja. Katso esimerkki siitä, miten me autamme.