Artikkelit aiheesta: Mikä on Someturva?

Mitä Someturvan ratkaisuehdotus pitää sisällään?

Kun ilmoitat meille somen ongelmatilanteesta, asiantuntijamme käyvät sen läpi ja saat ratkaisuehdotuksen 0–3 arkipäivän kuluessa. Ratkaisuehdotuksemme tarjoaa tehokkaat työkalut ottaa somen ikävä tilanne haltuun. Kysymme aina, minkälaista apua juuri sinä haluat tilanteessasi ja otamme tämän ehdotuksessamme huomioon! Tilanteesta ja avuntarpeestasi riippuen ehdotus pitää sisällään:

Oikeudelliset neuvot: Onko tilanteessa tapahtunut rikosta tai jotain muuta laitonta? Mikä rikos on kyseessä? Onko tekijä mahdollisesti velvollinen maksamaan rahallista korvausta aiheuttamistaan ikävistä seurauksista?
Psykologinen tuki: Henkistä tukea ja psykososiaalista ensiapua tilanteen kohtaamiseen.
Toimintasuositukset: Konkreettisia toimintaohjeita tilanteen ratkaisemiseksi ja esimerkiksi sisällön poistamiseksi netistä. Tarvittaessa annamme neuvoja rikosilmoituksen tekemiseen.
Ohjeet someen: Miten tilanteelta voi suojautua somessa?

Haluamme auttaa ja tukea sinua tilanteen ratkaisemisessa. Sinun ei tarvitse toimia suositustemme mukaisesti, jos et niin itse halua. Kun ilmoitat meille tilanteestasi, päätät itse, mitä teet ratkaisuehdotuksellamme. Et ole sidottu meidän tekemäämme oikeudelliseen arvioon tai antamiimme toimintasuosituksiin.

Päivitetty: 17/10/2022

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

Jaa palautteesi

Peruuttaa

Kiitos!