Artikkelit aiheesta: Mikä on Someturva?

Mitä Someturvan ratkaisuehdotus pitää sisällään?

Kun ilmoitat meille kiusaamis- tai häirintätilanteesta, asiantuntijamme käyvät sen läpi ja saat ratkaisuehdotuksen 0-3 arkipäivän kuluessa. Ratkaisuehdotuksemme tarjoaa tehokkaat työkalut tilanteen ratkaisemiseksi. Kysymme aina, minkälaista apua juuri sinä haluat tilanteessasi ja otamme tämän ehdotuksessamme huomioon! Tilanteesta ja avuntarpeestasi riippuen ehdotus pitää sisällään:

Oikeudelliset neuvot: Onko tilanteessa tapahtunut rikosta tai jotain muuta laitonta? Mikä rikos on kyseessä? Onko tekijä mahdollisesti velvollinen maksamaan rahallista korvausta aiheuttamistaan ikävistä seurauksista?
Psykologinen tuki: Henkistä tukea ja psykososiaalista ensiapua tilanteen kohtaamiseen.
Toimintasuositukset: Konkreettisia toimintaohjeita tilanteen ratkaisemiseksi ja esimerkiksi sisällön poistamiseksi netistä. Tarvittaessa annamme neuvoja rikosilmoituksen tekemiseen.
Ohjeet someen: Miten tilanteelta voi suojautua somessa?

Haluamme auttaa ja tukea sinua tilanteen ratkaisemisessa. Sinun ei tarvitse toimia suositustemme mukaisesti, jos et niin itse halua. Kun ilmoitat meille tilanteestasi, päätät itse, mitä teet ratkaisuehdotuksellamme. Et ole sidottu meidän tekemäämme oikeudelliseen arvioon tai antamiimme toimintasuosituksiin.

Päivitetty: 31/05/2023

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

Jaa palautteesi

Peruuttaa

Kiitos!