Kirjaudu ensin sisään palveluun. Jos olet jo aktivoinut palvelun, voit klikata Luo raportti -painiketta ja vastata sinulle esitettyihin kysymyksiin. Täytä vastaukset kysymyksiin niin hyvin kuin osaat. Kysymyksemme auttavat sinua antamaan riittävät tiedot tapahtuneesta, jotta voimme auttaa sinua mahdollisimman hyvin.

Muista painaa viimeiseksi Lähetä-painiketta. Täyttämäsi tiedot tallentuvat vasta, kun olet vastannut kaikkiin kysymyksiin ja lähettänyt raportin Someturvalle. Ethän siis keskeytä raportin tekemistä tai siihen mennessä täyttämäsi tiedot katoavat.

Kun olet lähettänyt raportin, saat meiltä vastauksen kolmen arkipäivän kuluessa.

Jos et ole vielä aktivoinut palvelua, aktivoi se syöttämällä aktivointikoodi kirjautumisen yhteydessä (ks. Miten otan Someturva-palvelun käyttööni?).