Somen turvaoppaiden avulla tunnistat ja vältät somen vaaratilanteet. Löydät niistä vinkkejä ja neuvoja suosituimpien sovellusten turvalliseen käyttöön. Voit lukea turvaoppaita sovelluksessa näin:

Kirjaudu sisään sovellukseen ja napauta ylhäältä "Oppaat".
Valitse sovellus, jonka turvaoppaan haluat lukea ja napauta sitä.
Siirry oppaassa eteenpäin napauttamalla oikean alalaidan nuolinäppäintä tai haluttua otsikkoa alavalikossa (esim. “Estäminen”).
Kun olet lukenut koko oppaan läpi, voit merkitä sen suoritetuksi!

Jos olet tilannut Someturvan lapsellesi, saat käyttöösi vanhempien turvaoppaat. Lähetämme ne sinulle sähköpostilla palvelun käyttöönoton yhteydessä.