Miten voin lukea Someturvan ratkaisuehdotuksen?

Kun ilmoitat meille kiusaamis- tai häirintätilanteesta, asiantuntijamme käyvät sen läpi ja saat meiltä ratkaisuehdotuksen 0–3 arkipäivän kuluessa. Lähetämme ratkaisuehdotuksen sinulle sovelluksessa. Saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla riippuen valitsemastasi kirjautumistavasta. Kun saat tekstiviestin tai sähköpostin, pääset lukemaan ratkaisuehdotuksemme näin:

Avaa sovellus kotivalikosta tai mene osoitteeseen https://palvelu.someturva.fi (https://login.somebuddy.com/?locale=fi-FI) ja kirjaudu sisään.
Napauta "Ilmoituksesi" -näytöllä meille lähettämääsi ilmoitusta, jonka tila pitäisi nyt olla “Vastaus valmis”.
Avaa ratkaisuehdotus klikkaamalla uusimmasta viestistä “Katso lisää”.
Klikkaamalla “+ Lue lisää” voit lukea eri osioiden tekstit kokonaan.