Tarvitset Someturvan käyttöönottoon aktivointikoodin ja puhelimen. Saat aktivointikoodin, kun sinulla on käyttöoikeus palveluun. Tämän jälkeen voit kirjautua sovellukseemme näin:

Mene selaimella osoitteeseen https://palvelu.someturva.fi ja syötä tekstikenttään puhelinnumerosi.
Saat puhelimeesi tekstiviestillä vahvistuskoodin. Syötä se uuteen tekstikenttään.
Kun kirjaudut palveluun ensimmäistä kertaa, tarvitset palvelun aktivointikoodin. Syötä se kenttään.
Tallenna Someturva-kuvake puhelimesi näytölle: Ohjeet.
Nyt palvelu on käytössäsi! Sisäänkirjautuminen onnistuu jatkossa pelkän puhelinnumeron avulla, aktivointikoodia ei enää tarvita.

Lue myös: Miten saan Someturvan itselleni?