Tarvitset Someturvan käyttöönottoon aktivointikoodin ja puhelimen. Saat aktivointikoodin, kun sinulla on käyttöoikeus palveluun. Tämän jälkeen voit kirjautua sovellukseemme näin:

Mene selaimella osoitteeseen https://palvelu.someturva.fi ja seuraa näytölle tulevia ohjeita.
Syötä tekstikenttään puhelinnumerosi tai sähköpostisi.
Saat tekstiviestillä puhelimeesi tai sähköpostiisi kertakäyttöisen salasanan. Syötä se uuteen tekstikenttään.
Kun kirjaudut palveluun ensimmäistä kertaa, tarvitset palvelun aktivointikoodin. Syötä se kenttään.
Tallenna Someturva-kuvake puhelimesi näytölle: Ohjeet.
Nyt palvelu on käytössäsi! Sisäänkirjautuminen onnistuu jatkossa pelkän puhelinnumeron avulla, aktivointikoodia ei enää tarvita.

Lue myös: Miten saan Someturvan itselleni?