Artikkelit aiheesta: Someturvan käyttöönotto

Miten tallennan Someturvan kotinäytölle?

iPhone

Mene puhelimellasi osoitteeseen palvelu.someturva.fi ja kirjaudu sisään.
Klikkaa selaimen Jaa-kuvaketta ("nuoli ylöspäin" selaimen alareunassa keskellä) ja napauta "Lisää Koti-valikkoon".
Nyt voit avata Someturvan sovelluksen suoraan kotinäytöltäsi.

Android-laitteet

Mene puhelimellasi osoitteeseen palvelu.someturva.fi ja kirjaudu sisään.
Klikkaa kolmea pistettä.
Valitse ”Lisää pikakuvake kotinäytölle”. Vaihtoehtoisesti voit luoda pikakuvakkeen vetämällä kuvakkeen kotinäytölle.
Nyt voit avata Someturvan sovelluksen suoraan kotinäytöltäsi.

Samsung-puhelimet

Mene puhelimellasi osoitteeseen palvelu.someturva.fi ja kirjaudu sisään.
Klikkaa kolmea poikkiviivaa näytön oikeassa alakulmassa.
Valitse ”Lisää sivu kohteeseen" -> "Alkunäyttö"
Nyt voit avata Someturvan sovelluksen suoraan kotinäytöltäsi.

Päivitetty: 11/02/2024