iPhone
Voit lisätä verkkosivustokuvakkeen iPhonen Koti-valikkoon, jotta pääset kyseiselle sivustolle nopeasti. Napauta verkkosivulla Jaa-painiketta ja napauta Lisää Koti-valikkoon. Kuvake näkyy vain laitteessa, johon se lisättiin. Lisää ohjeita applen sivuilta.

Samsung ja muut android laitteet
Jos haluat lisätä pikakuvakkeen kotinäytölle, pidä sovellusta painettuna ja valitse ”Lisää pikakuvake kotinäytölle” (Add shortcut to Home). Vaihtoehtoisesti voit luoda pikakuvakkeen vetämällä kuvakkeen kotinäytölle. Lisää ohjeita kuvineen samsungin sivuilta tai googlen sivuilta.