Someturvan sovellukseen kirjaudutaan sisään puhelinnumerolla. Kertakäyttöinen salasana on tekstiviestitse saapuva kuusinumeroinen koodi, jonka avulla varmistetaan, että puhelinnumero on juuri sinun ja oikein. Saat uuden salasanan aina, kun kirjaudut sovellukseen.

Jos et saa kertakäyttöistä salasanaasi puhelimeesi, tarkista ensin, että syötit puhelinnumerosi oikein ja odota muutama minuutti. Viestin saapumisessa saattaa kestää hetki. Jos et vieläkään saa salasanaa, ota chatin tai sähköpostin (info@someturva.fi) kautta yhteys asiakaspalveluumme.