iPhone
Mene puhelimellasi osoitteeseen palvelu.someturva.fi ja kirjaudu sisään.
Klikkaa selaimen Jaa-kuvaketta ja napauta "Lisää kotinäytölle".
Nyt voit avata Someturvan sovelluksen suoraan kotinäytöltäsi.

Samsung ja muut android laitteet
Mene puhelimellasi osoitteeseen palvelu.someturva.fi ja kirjaudu sisään.
Klikkaa kolmea pistettä.
Valitse ”Lisää pikakuvake kotinäytölle”. Vaihtoehtoisesti voit luoda pikakuvakkeen vetämällä kuvakkeen kotinäytölle.
Nyt voit avata Someturvan sovelluksen suoraan kotinäytöltäsi.