Voit ilmoittaa meille somen ongelmatilanteesta Someturvan sovelluksessa. Jos sinulla ei ole vielä sovellusta käytössäsi, voit hankkia sen itsellesi näin.

Voit ilmoittaa somen ongelmatilanteesta näin:
Kirjaudu sisään sovellukseen ja napauta "Luo ilmoitus" -painiketta.
Vastaa sinulle esitettyihin kysymyksiin niin hyvin kuin osaat. Kysymyksemme auttavat sinua antamaan riittävät tiedot tapahtuneesta, jotta voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Voit siirtyä seuraavaan tai palata edelliseen kysymykseen napauttamalla sivun oikeassa alareunassa olevaa nuolinäppäintä.
Jos haluat pitää taukoa kysymyksiin vastaamisesta, paina ylhäällä olevaa ruksia. Keskeneräinen ilmoitus tallennetaan ja voit jatkaa sitä myöhemmin.
Kun ilmoitus on valmis ja olet vastannut kaikkiin tarvittaviin kysymyksiin, napauta "Lähetä". Me käymme tapauksesi läpi ja saat ratkaisuehdotuksen 1–3 arkipäivän kuluessa. Lähetämme sinulle tekstiviestin, kun ratkaisuehdotuksemme on luettavissa.