Artiklar om: Vad är Someturva?

Vad innehåller svaret från Someturva?

När du meddelar oss om en händelse kommer våra experter att gå igenom det och du får ett lösningsförslag inom 0-3 arbetsdagar. Vårt svar ger dig effektiva verktyg för att hantera händelsen och situationen. Vi frågar alltid vilken typ av hjälp just du vill ha och tar alltid hänsyn till detta i vårt svar! Beroende på din situation och ditt behov av hjälp kan förslaget innehålla till exempel följande:


Juridisk rådgivning : Kan ett brott anses ha begåtts? Vilket brott det i så fall rör sig om? Är gärningsmannen skyldig att betala skadestånd eller annan ersättning för de skador hen har orsakat?
Psykologiskt stöd : Psykiskt stöd och psykosocialt hjälp för att hantera situationen.
Åtgärdsrekommendationer : Specifika instruktioner för att lösa situationen och till exempel får bort innehållet från Internet. Vid behov ger vi råd om hur du gör en polisanmälan.
Instruktioner för sociala medier : Hur du kan skydda dig från liknande situationer?


Vi vill stötta och hjälpa dig med att lösa din situation. Du behöver inte följa våra rekommendationer om du inte vill. När du berättar om din situation och får ett svar från oss är beslutet om att följa våra råd och vidta åtgärder alltid ditt eget. Du är inte bunden av vår juridiska bedömning eller åtgärdsrekommendationer.

Uppdaterad den: 18/10/2022

Var denna artikel hjälpsam?

Dela med dig av din feedback

Annullera

Tack så mycket!