Artiklar om: Vad är Someturva?

Hur fungerar Someturva?

Ta Someturva-webbapplikationen i bruk. Du kan använda appen på vilken enhet som helst: telefon, dator eller surfplatta.
Undvik faror på nätet. Via appen får du tillgång till säkerhetsguider för de mest populära tjänster på sociala medier. Med hjälp av dem kan du förebygga och undvika farliga situationer i din dagliga användning av sociala medier. Se ett exempel på guiden.
Berätta för oss när något jobbigt händer. Du kan rapportera till oss anonymt dygnet runt om problemsituationer som uppstår på nätet. Tack vare vår interaktiva applikation är det lätt för alla att berätta om olika typer situationen och dess detaljer. Vi har brutit ner komplex lagstiftning och rättspraxis till en enkel nivå som är lätt att förstå. Detta gör att vem som helst kan tillhandahålla tillräcklig information för att vi ska kunna göra en juridisk bedömning.
Du får ett lösningsförslag från oss. När du rapporterar en situation kommer våra experter att gå igenom den och du får ett svar inom 0-3 dagar som innehåller ett lösningsförslag. Förslaget innehåller juridisk rådgivning, psykologiskt stöd och verktyg för att lösa situationen. Vid behov hjälper vi dig också med att göra en polisanmälan. Våra experter är jurister, psykologer och socialpsykologer specialiserade på sociala medier. Se ett exempel på hur vi kan hjälpa.

Uppdaterad den: 18/10/2022

Var denna artikel hjälpsam?

Dela med dig av din feedback

Annullera

Tack så mycket!