Someturva är en digital tjänst, som förbättrar säkerheten för alla användare på sociala medier. Med hjälp av Someturva tjänsten kan alla som har blivit utsatta för en otrevlig händelse på sociala medier eller på nätet få råd. Du bör be om hjälp så snabbt som möjligt när en otrevlig händelser inträffar. Via Someturva får du hjälp från våra jurister och experter på sociala medier. Du kan anmäla anonymt och vi hanterar din anmälan konfidentiellt. Du får ett svar inom tre arbetsdagar.

För att använda tjänsten behöver du en aktiveringskod för att kunna skapa ett användarkonto. Sedan kan du anmäla en händelse och snabb få professionellt hjälp i just din situation.