Artiklar om: Användning av Someturva

Vad är ett engångslösenord?

Du loggar in på Someturva tjänsten med ett telefonnummer eller mejladress. Ett engångslösenord är en sexsiffrig kod som säkerställer att telefonnumret eller mejladressen är din och korrekt. Du får ett nytt lösenord vis sms eller mejl varje gång du loggar in på appen.

Om du inte får ett engångslösenord, kontrollera först att du har angett rätt telefonnummer alternativt mejladress och vänta sedan några minuter. Det kan ta ett tag för meddelandet att komma. Om du fortfarande inte fått ett engångslösenord, kontakta vår kundtjänst via chatten eller e-post (info@someturva.fi).

Uppdaterad den: 13/09/2021