Ett engångslösenord är en sexsiffrig kod som du får per SMS, och som säkerställer att telefonnumret är ditt och korrekt. Du får ett nytt lösenord varje gång du loggar in på appen.

Om du inte får ett engångslösenord, kontrollera först att du har angett rätt telefonnummer och vänta sedan några minuter. Det kan ta ett tag för meddelandet att komma. Om du fortfarande inte fått ett engångslösenord, kontakta vår kundtjänst via chatten eller e-post (info@someturva.fi).