Det är enkelt: skaffa dig användarrättigheter och logga in! Du får användarrättigheter genom att beställa tjänsten från vår hemsida.

Du kan också ha fått tillgång till tjänsten från din skola, arbetsgivare eller annan community som du tillhör. För närvarande har vissa kommuner och städer förvärvat Someturva för sina studenter och skolpersonal. Om tjänsten är i bruk i din skola har du fått en aktiveringskod från din skola. Om du inte hittar aktiveringskoden som du har fått från din skola, kan du kontakta vår kundtjänst via chatt eller e-post (info@someturva.fi).