Det är enkelt: skaffa dig användarrättigheter och logga in! Du får användarrättigheter genom att beställa tjänsten från vår hemsida.

Du kan också ha fått tillgång till tjänsten från din skola, arbetsgivare eller F-Secure. För närvarande har vissa kommuner och städer förvärvat Someturva för sina studenter och skolpersonal. Om tjänsten är i bruk i din skola får du en [aktiveringskod] (https://helpdesk.someturva.fi/sv/article/vad-ar-en-aktiveringskod-12rfmyv/) från skolan. Om du har F-Secure TOTAL-paketet får du en kod från F-Secure. Läs mer här.