Artiklar om: Användning av Someturva

Hur börjar jag använda Someturva?

Att börja använda Someturva är enkelt! Allt du behöver är en aktiveringskod och din telefon eller e-post. Därefter loggar du in på appen så här:

Gå till https://palvelu.someturva.fi och följ instruktionerna på skärmen.
Ange ditt telefonnummer eller mejladress i textrutan.
Du får ett engångslösenord via SMS på din telefon eller via mejl. Ange det i det nya textfältet.
När du loggar in första gången ber tjänsten dig att ange en aktiveringskod. Ange det i fältet.
Spara Someturva-sidan på din hemskärm: instruktioner
Nu står tjänsten till ditt förfogande! Fortsättningsvis kommer du att kunna logga in enbart med ditt telefonnummer eller mejladress och engångslösenord. Aktiveringskoden behövs inte längre.

Uppdaterad den: 18/10/2022