Att börja använda Someturva är enkelt! Allt du behöver är en aktiveringskod och din telefon. Du får en aktiveringskod när du har köpt användarrättigheter till tjänsten. Därefter loggar du in på appen så här:

Gå till https://palvelu.someturva.fi och och följ instruktionerna på skärmen.
Ange ditt telefonnummer i textrutan.
Du får ett engångslösenord via SMS på din telefon. Ange det i det nya textfältet.
När du loggar in första gången ber tjänsten dig att ange en aktiveringskod. Ange det i fältet.
Spara Someturva-sidan på din hemskärm: instruktioner
Nu står tjänsten till ditt förfogande! Fortsättningsvis kommer du att kunna logga in enbart med ditt telefonnummer. Aktiveringskoden behövs inte längre.

Läs även: Hur kan jag få Someturva?