En verifieringskod är en sexsiffrig kod som du får per SMS, och som säkerställer att telefonnumret är ditt och korrekt. Du får en ny verifieringskod varje gång du loggar in på appen.

Om du inte får en verifieringskod, kontrollera först att du har angett rätt telefonnummer och vänta sedan några minuter. Det kan ta ett tag för meddelandet att komma. Om du fortfarande inte fått en verifieringskod, kontakta vår kundtjänst via chatten eller e-post (info@someturva.fi).