Someturva-palvelu on luottamuksellinen. Meille raportoimaa tapaustasi tai muita tietojasi ei anneta kenellekään Someturvan ulkopuoliselle. Myös Someturva-vastaus lähetetään pelkästään tilanteesta raportoineelle käyttäjälle. Tämän jälkeen päätät itse, näytätkö sitä muille tai noudatatko siinä annettuja toimintaohjeita.

Voit raportoida täysin anonyymisti eli nimettömänä. Tarvitsemme tarkat tiedot tapahtuneesta, mutta emme kysy esimerkiksi nimeäsi, asuinpaikkaasi tai muita yksilöintitietojasi, joilla osapuolet voisi tunnistaa.

Ks. Miten tietojani käsitellään?