Artikkelit aiheesta: Henkilötietosi ja tilisi

Miten käsittelemme henkilötietoja?

Kun käytät palveluamme tai tilaat esimerkiksi uutiskirjeemme, keräämme sinulta tiettyjä henkilötietoja. Sinun henkilötietojesi ja yksityisyytesi turvaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää! Voit lukea tarkemmin henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme. Tässä kuitenkin lyhyesti, mitä tietoja sinusta keräämme ja mihin tarkoituksiin.

1. Kun kirjaudut palveluun
Kun kirjaudut sisään palveluumme, pyydämme sinulta puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Sen avulla teemme sinulle anonyymin käyttäjätilin. Yhteystieto tallennetaan ulkoiseen turvalliseen holviin, mikä mahdollistaa sen, että voimme käsitellä tietojasi palvelussa anonyymisti. Käytämme yhteystietoa turvaamaan sen, ettei kukaan muu pääse lukemaan sinun meille lähettämiäsi ilmoituksia ja lähettääksemme sinulle ilmoituksen, kun ratkaisuehdotuksemme on valmis luettavaksi tai jos lähetämme sinulle sovelluksessa jotain muuta tapaukseen liittyvää viestiä.

2. Kun ilmoitat meille kiusaamis- tai häirintätilanteesta
Kun lähetät meille sovelluksessa ilmoituksen, saamme sinulta tietoja kohtaamastasi kiusaamis- tai häirintätilanteesta, sen osapuolista ja vaikutuksista. Voit antaa tiedot täysin anonyymisti. Vaikka tarvitsemme tarkat tiedot tapahtuneesta, emme kysy esimerkiksi nimeäsi, asuinpaikkaasi tai muita tietoja, joilla osapuolet voisi tunnistaa. Ainoa yksilöintitieto, jota pyydämme, on ikä. Osapuolten iällä voi olla suurikin vaikutus siihen, miten tilannetta arvioidaan oikeudellisesti.

Käytämme näitä tietoja siihen, että voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja lähettää sinun tilanteeseesi räätälöidyn ratkaisuehdotuksen. Tämän lisäksi käytämme tietojasi palvelun hyödyntämän tekoälyn opettamiseen sekä käyttäjäkokemuksen ja tietoturvallisuuden parantamiseen. Tekoälyn opettamisessa käytämme ainoastaan pseudonymisoitua tai täysin anonymisoitua tietoa.

3. Kun tilaat uutiskirjeemme
Tilatessasi uutiskirjeen tallennamme sähköpostiosoitteesi. Käytämme sähköpostiasi vain uutiskirjeiden lähettämiseen, ellet ole erikseen antanut lupaa siihen, että voimme käyttää sitä myös markkinointitarkoituksiin. Käytämme uutiskirjeiden lähettämiseen Mailchimp-palvelua, jonka tietosuojaselosteeseen voit tutustua täällä.

Päivitetty: 31/05/2023

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

Jaa palautteesi

Peruuttaa

Kiitos!