Kun käytät palveluamme tai tilaat esimerkiksi uutiskirjeemme, keräämme sinulta tiettyjä henkilötietoja. Sinun henkilötietojesi ja yksityisyytesi turvaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää! Voit lukea tarkemmin henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme. Tässä kuitenkin lyhyesti, mitä tietoja sinusta keräämme ja mihin tarkoituksiin.

1. Kun kirjaudut palveluun
Kun kirjaudut sisään palveluumme, pyydämme sinulta puhelinnumeroasi tai sähköpostiasi. Tarvitsemme jompaa kumpaa, jotta voimme luoda sinulle käyttäjätunnuksen palveluun ja ilmoittaa, kun ratkaisuehdotuksemme on valmis luettavaksi tai jos lähetämme sinulle jotain muuta tapaukseen liittyvää viestiä sovelluksessa. Puhelinnumero tai sähköposti tallennetaan ulkoiseen turvalliseen holviin, mikä mahdollistaa sen, että voimme käsitellä tietojasi palvelussa anonyymisti.

2. Kun ilmoitat meille somen ongelmatilanteesta
Kun lähetät meille sovelluksessa ilmoituksen, saamme sinulta tietoja kohtaamastasi somen ongelmatilanteesta, sen osapuolista ja vaikutuksista. Vaikka kysymme tarkat tiedot tapahtuneesta, emme pyydä sinua kertomaan meille esimerkiksi nimeäsi, asuinpaikkaasi tai muita tietoja, joilla sinut tai tapahtuman muut osapuolet voisi tunnistaa. Ainoa yksilöintitieto, jota kysymme on ikä. Osapuolten iällä voi olla suurikin vaikutus siihen, miten tilannetta arvioidaan oikeudellisesti.

Käytämme näitä tietoja siihen, että voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja lähettää sinun tilanteeseesi räätälöidyn ratkaisuehdotuksen. Tämän lisäksi käytämme tietojasi palvelun hyödyntämän tekoälyn opettamiseen sekä käyttäjäkokemuksen ja tietoturvallisuuden parantamiseen. Tekoälyn opettamisessa käytämme ainoastaan pseudonymisoitua tai täysin anonymisoitua tietoa.

4. Kun tilaat uutiskirjeemme
Tilatessasi uutiskirjeen tallennamme sähköpostiosoitteesi. Käytämme sähköpostiasi vain uutiskirjeiden lähettämiseen, ellet ole erikseen antanut lupaa siihen, että voimme käyttää sitä myös markkinointitarkoituksiin. Käytämme uutiskirjeiden lähettämiseen Mailchimp-palvelua, jonka tietosuojaselosteeseen voit tutustua täällä.
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
Peruuttaa
Kiitos!