Artikkelit aiheesta: Someturvan käyttöönotto

Mikä on kertakäyttöinen salasana?

Someturvan sovellukseen kirjaudutaan sisään puhelinnumerolla tai sähköpostilla. Kertakäyttöinen salasana on kuusinumeroinen koodi, jonka avulla varmistetaan, että puhelinnumero tai sähköpostiosoite on juuri sinun ja oikein. Saat uuden salasanan aina, kun kirjaudut sovellukseen. Kertakäyttöinen salasana lähetetään puhelimeen tai sähköpostiin jokaisella kirjautumiskerralla.

Jos et saa kertakäyttöistä salasanaasi puhelimeesi tai sähköpostiisi, tarkista ensin, että syötit puhelinnumerosi oikein ja odota muutama minuutti. Viestin saapumisessa saattaa kestää hetki. Jos et vieläkään saa salasanaa, ota chatin tai sähköpostin (info@someturva.fi) kautta yhteys asiakaspalveluumme.

Päivitetty: 13/09/2021