Artiklar om: Sekretess och ditt användarkonto

Är min anmäl konfidentiell?

Ja. Someturva är en helt konfidentiell och anonym tjänst. Alla information som du lämnar till tjänsten behandlas konfidentiellt och vi säkerställer att alla som har tillgång till informationen följer vår sekretesspolicy enligt tjänstens användarvillkor.

Vi avslöjar inte heller information som du lämnat oss till tredje part. Vi skickar vårt lösningsförslag endast till dig. Därefter bestämmer du själv om du vill visa det för andra eller följa instruktionerna i det.

Uppdaterad den: 19/05/2021