Logga in på ditt konto. Om du har fått ett svar från Someturva, visas svaret intill din anmälan. När du klickar på anmälan så öppnas en ruta där du kan läsa dina svar och våra meddelanden. Vi skickar våra svar som meddelanden i denna tråd. Svaret från Someturva är en PDF-fil, som öppnas i ett nytt fönster i webbläsaren när du klickar på brevsymbolen i meddelandet. Om du inte kan öppna filen, kontakta Someturvas kundtjänst på chatten.