Logga in på ditt konto. Om du har fått ett svar från SomeBuddy, visas svaret intill din anmälan. Klicka på anmälan så öppnas en ruta där du kan läsa dina svar och våra meddelanden. Vi skickar våra svar som meddelanden i denna tråd. Svaret från SomeBuddy är en PDF-fil, som öppnas i ett nytt fönster i webbläsaren genom att klicka på kuvertbilden i meddelandet. Om du inte kan öppna filen, kontakta SomeBuddys kundtjänst på chatten.