SomeBuddy är en digital tjänst, som förbättrar säkerheten för alla användare av sociala medier. På tjänsten SomeBuddy kan alla som har utsatts för en otrevlig händelse på sociala medier eller på andra platser i nätet få råd. Du bör be om hjälp så snabbt som möjligt om otrevliga händelser inträffar. I SomeBuddy får du hjälp från experter på sociala medier. Du kan anmäla anonymt. Vi behandlar din anmälan konfidentiellt, och du får svar inom tre arbetsdagar.

För att använda tjänsten behöver du en aktiveringskod, med vilken du kan skapa ett användarkonto. Sedan kan du anmäla en otrevlig händelse och få snabb pålitlig hjälp i just din situation.