Om du har en rabattkod till tjänsten kan du använda den så här:

Välj rätt produkt. Observera att rabattkoden kan vara begränsad till enbart vissa produkter.
När du har godkänt beställnings- och leveransvillkoren samt dataskyddspolicyn, tryck på "Handla".
Du kan sedan ange rabattkoden under "Lägg till kampanjkod".

Obs! En kund kan använda en och samma rabattkod endast en gång. Koden måste användas innan beställningen bekräftas. Rabatten återbetalas inte efter att du redan har beställt produkten. Kampanj- eller rabattkoden kan ej återbetalas efter beställningen gjorts.