Logga först in på tjänsten. Om du redan aktiverat tjänsten klicka på knappen Skapa anmälan och svara på frågorna som systemet ställer. Fyll i svaren så gott du kan. Våra frågor hjälper dig att ge tillräckligt noggrann information om vad som har hänt så att vi kan hjälpa dig så bra vi kan.

Kom ihåg att trycka på knappen Sänd när du är klar. Den informationen du gett oss lagras först när du svarat på alla frågor och skickat in anmälan till Someturva. Avbryt inte anmälan innan den är inskickad annars kan dina svar raderas.

Du får du svar inom tre arbetsdagar eter att ha skickat in anmälan.

Om du ännu inte aktiverat tjänsten, aktivera den genom att mata in aktiveringskoden i samband med inloggningen (se Hur aktiverar jag tjänsten Someturva?).