Logga först in på tjänsten. Om du redan aktiverat tjänsten klicka på knappen Skapa anmälan och svara på de frågor som systemet ställer. Fyll i svaren så gott du kan. Våra frågor hjälper dig att ge tillräcklig information om vad som har hänt så att vi kan hjälpa dig så bra vi kan.

Kom ihåg att till slut trycka på knappen Sänd. Den information du gett lagras först när du svarat på alla frågor och skickat in anmälan till SomeBuddy. Avbryt inte anmälan innan den är inskickad, annars kan dina ifyllda data raderas.

När du skickat in anmälan, får du svar inom tre arbetsdagar.

Om du ännu inte aktiverat tjänsten, aktivera den genom att mata in aktiveringskoden i samband med inloggningen (se Hur aktiverar jag tjänsten SomeBuddy?).