Du behöver ett telefonnummer och en aktiveringskod för att aktivera tjänsten.

Du kan börja använda tjänsten på adressen https://palvelu.someturva.fi. Tjänsten ber dig logga in med ett telefonnummer. Skriv in ditt telefonnummer och tryck på piltangenten så får du bekräftelsekoden per SMS. Skriv in bekräftelsekoden i fältet på nästa sida. Vi använder telefonnumret endast för identifiering samt för att skicka informationsmeddelanden.

När du loggar in första gången, frågar systemet efter tjänstens aktiveringskod. Skriv in den i fältet. Tjänsten är nu tillgänglig för dig!

Se mer
Vad är en aktiveringskod?
Vad är en verifieringskod?