Someturva-palvelu auttaa lasten ja nuorten kanssa päivittäin työskenteleviä ammattilaisia ratkomaan ikäviä tilanteita somessa. Useat kunnat ovat hankkineet Someturva-palvelun opettajien ja oppilashuollon sekä nuorisotyön työn tueksi. Tarvitset palvelun käyttöönottoon puhelinnumeron sekä aktivointikoodin, joka oikeuttaa palvelun henkilökuntaversion käyttöönottoon. Aktivointikoodin saat työnantajaltasi, mikäli kunnassanne on käytössä Someturva-palvelu.

Saat palvelun käyttöön menemällä osoitteeseen https://palvelu.someturva.fi. Palvelu pyytää kirjautumaan puhelinnumerolla. Syöttämällä puhelinnumerosi ja painamalla nuolinäppäintä, saat vahvistuskoodin tekstiviestitse. Syötä saamasi vahvistuskoodi seuraavan sivun kenttään. Emme käytä puhelinnumeroa muuhun tarkoitukseen kuin ensimmäiseen kirjautumiseen eli käyttäjätilin luomiseen.

Jos kirjaudut ensimmäistä kertaa, sinulta kysytään palvelun aktivointikoodia. Syötä työnantajalta saamasi aktivointikoodi tarjottuun kenttään. Nyt olet luonut käyttäjätilin.

Palvelu on nyt käytössä!

Mikä on varmennuskoodi?
Mikä on aktivointikoodi?
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
Peruuttaa
Kiitos!