Kirjaudu käyttäjätilillesi. Jos olet saanut Someturvalta vastauksen, se näkyy lähettämäsi raportin kohdalla. Klikkaamalla raporttia avautuu näkymä, jossa voit lukea meille täyttämäsi vastaukset sekä meidän sinulle lähettämät viestit. Lähetämme vastauksemme viestillä tähän keskusteluun. Someturvan vastaus on PDF-tiedosto, joka avautuu uuteen selaimen ikkunaan klikkaamalla viestissä olevaa kirjekuoren kuvaa. Jos et saa tiedostoa auki, ota chatin kautta yhteys Someturvan asiakaspalveluun.