Lähetämme sinulle vastauksemme PDF-tiedostona, joten pystyt tallentamaan sen laitteellesi. Voit välittää vastauksen esimerkiksi epäillylle loukkaajalle, muille tilanteen osallisille tai käyttää sitä apuna kertoessasi tilanteesta luotettavalle aikuiselle tai jollekin läheiselle. Sinun ei tarvitse näyttää vastausta kenellekään, jos et halua. Vastauksen näyttäminen muille on täysin sinun päätettävissäsi.

Jos tilanteessasi on tapahtunut rikos, voit hyödyntää vastaustamme rikosilmoituksen tekemisessä. Kun ilmoitat asiasta poliisille, voi olla hyödyllistä myös lukea uudelleen sinun meille täyttämäsi vastaukset. Ne jäsentävät tapahtunutta ja auttavat kertomaan tapahtuneesta sekä sen mahdollisista seurauksista yksityiskohtaisesti.