Artikkelit aiheesta: Someturvan käyttöönotto

Miten otan Someturvan käyttöön?

Tarvitset Someturvan käyttöönottoon aktivointikoodin ja puhelimen tai sähköpostin. Saat aktivointikoodin, kun sinulla on käyttöoikeus palveluun. Tämän jälkeen voit kirjautua sovellukseemme näin:

Mene selaimella osoitteeseen https://palvelu.someturva.fi ja seuraa näytölle tulevia ohjeita.
Syötä tekstikenttään puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Suosittelemme puhelinnumerolla kirjautumista, sillä näin tavoitamme sinut helpoiten.
Saat puhelimeesi tekstiviestillä tai sähköpostiisi kertakäyttöisen salasanan. Syötä se uuteen tekstikenttään.
Kun kirjaudut palveluun ensimmäistä kertaa, tarvitset palvelun aktivointikoodin. Syötä se kenttään.
Tallenna halutessasi Someturva-kuvake puhelimesi näytölle: Ohjeet.
Nyt palvelu on käytössäsi! Sisäänkirjautuminen onnistuu jatkossa pelkän puhelinnumeron tai sähköpostin avulla, aktivointikoodia ei enää tarvita.

Päivitetty: 17/10/2022